Chilli Plate
wtorek, 22 lutego 2022

Sernik

›
Najlepszy sernik, sprawdzony i zawsze się udaje! Rośnie wysoki i pozostaje puszysty. Nazwany jest u nas sernikiem "z wiaderka", b...
środa, 9 grudnia 2015

Kolorowe Gary - Kuchenne Rewolucje...

›
Tego się nie spodziewałam...czego? że w moim ukochanym el Fuego zagoszczą Kuchenne Rewolucje. A zagościły! (emisja odcinka już w najbliższy...
poniedziałek, 11 maja 2015

Szparagowe tagiatelle

›
Sezon szparagowy zbliża się wielkimi krokami - żeby nie powiedzieć, że już się zaczął! Ja nie mogąc się go doczekać zakupiłam pierwsze szpa...
1 komentarz:
sobota, 2 maja 2015

Wiosna, ach to ty!

›
Mimo bardzo wątpliwej pogody, wybraliśmy się wczoraj do ogrodu botanicznego, aby załapać się na ostatnie chwile tulipanowego rozkwitu. Wi...
2 komentarze:
niedziela, 26 kwietnia 2015

LOKAL - urodzinowy foodporn w najlepszym wydaniu!

›
Dawno nie znalazłam czasu dla ChilliPlate - w związku z moimi urodzinami i szczególnymi doświadczeniami kulinarnymi, których dziś doznałam ...
1 komentarz:
czwartek, 2 kwietnia 2015

Wielkanoc - i Biała od Wieśka...

›
Biała Wielkanoc -  to chyba przestaje nas zaskakiwać... Łódź pokrył śnieżny puch mimo, że w kalendarzu kwiecień...Co zrobić? Lepić zająca! ...
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
Obsługiwane przez usługę Blogger.